Лили Иванова се оттегля от сцената  Голямата звезда на българската

...
Лили Иванова се оттегля от сцената  Голямата звезда на българската
Коментари Харесай

Тя започва прощалното си турне през лятото

Лили Иванова се отдръпва от сцената 

Голямата звезда на българската музика Лили Иванова възнамерява през лятото прощалното си турне, след което ще спре концертната си активност. Превърналата се в жива легенда и знак на родната сцена певица към този момент е споделила на съратниците си, че има желание да направи серия от концерти из цяла България през лятото и есента. А преди Коледа да извиси глас в зала 1 на НДК като за последно. Причината за желанието на Малката Голяма Лили, както назоваха звездата в Германия през 80-те години на ХХ век, е към този момент напредналата й възраст.

„ Не знаем още всички дати, нито локациите, само че Лили предизвести всички, че това ще е последното й турне. Каза ни, че към този момент е на години, на които работата стартира да й тежи, мъчно се възвръща след концерт “, споделя човек от екипа й, представен от „ България през днешния ден “.

Извън турнетата Иванова изнася най-малко по два концерта всеки месец, от време на време в зали, от време на време в огромни клубове, в които присъстващите заплащат съществени суми за куверти.

Родената в Кубрат звезда се слави, че е извънредно взискателна и необикновен експерт, който не оставя нищо неизпипано до най-малкия подробност.

„ Лили държи представянето й, както и на целия екип от музиканти, театрални служащи, хората, отговарящи за звука, светлините, специфичните резултати и всеки един аспект от всеки концерт, да бъдат на най-високо равнище. И сама следи всичко да е наред. По време на турнета, когато концертите са през ден или всеки ден, а и се пътува, тя пробва да намира време да е сама и да си почива “, споделя още индивидът от екипа й.

Лили Иванова постоянно е водила аскетичен живот, предан на музиката и публиката й, което е главната причина на тези години към момента да е хала на сцената. Примата в никакъв случай не е употребявала алкохол, нито е пушила, не е яла тежки храни и е внимавала за хранителния си режим, ляга си не по-късно от 22,30 ч. с изключение на в дните, когато има концерт, пази си гласа и съвсем не приказва чак до ранния следобяд, а съблюдава още куп ограничавания през целия си живот.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР